Luo joulun tunnelma kotiisi

Weiste Christmas – joulukoristeet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, joulupukin ja porojen kotimaassa. Suomalainen luonto on tuotesuunnittelumme inspiraation syvin lähde – Lappi ja sen lumiset maisemat, kirkkaan sininen taivas, kristallitähdet ja lumihiutaleet, jää ja lumen peittämät puut. Mallisto valmistetaan Weisteen omilla tehtailla parhaista ja turvallisista materiaaleista.

Koristeemme soveltuvat kestävyytensä ja pitkän käyttöikänsä puolesta erinomaisesti myös lapsiperheiden joulun juhlistajaksi. Vuosikymmenien kokemuksella  olemme lisäksi löytäneet sinulle maailmalta kauneimmat ja ajankohtaisimmat joulun ihanuudet käsittäen kimaltavat lasikoristeet, toinen toistaan hurmaavimmat hahmot tontuista enkeleihin ja tunnelmalliset kynttilälyhdyt.  

Puuttuuko sinulta vielä latvatähti, joulupalloja tai joulunauhaa? Weisteeltä löydät varmasti nämä kaikki ja paljon muuta!

Paljon sisustustuotteita ympärivuotiseen käyttöön

Weiste Home – mallisto kattaa kaiken mitä tarvitset kauniiseen kotiin vuoden ympäri. Raikkaat vaaleat värit, miellyttävät materiaalit ja huolelliset mietityt yksityiskohdat viimeistelevät kodikkaan ja lämpimän tunnelman niin kotiin kuin kesämökille. Poikkea myymäläämme Pukinmäessä ja inspiroidu ihanista sisustusideoista!